Am mai scris noi despre recuperarea contului de FaceBook, dar ce te faci cand esti plecat din tara si nu poti primi SMS-uri pentru ca ai uitat sa activezi roaming-ul? Evident ca asta este o marsavie a celor de la reteaua lui Mark, pentru ca mai intai te pune sa adaugi un numar de telefon, apoi nu mai ai alte optiuni de recuperare decat un SMS [ ar mai fi chestia aia cu aplicatia Google Authenticator, dar uite ca nu merge cand vine vorba de SMS-uri, asa ca ai ramas blocat ca un fraier o saptamana in Dubai, fara acces la contul tau de FaceBook. A, daca ai noroc si ai doua conturi, cu care poti adminsitra paginile si grupurile tale, sa zici mersi – daca nu ti-l blocheaza si pe ala!

Cum recuperez contul FaceBook fara telefon

Astia zic ca ai mai avea ceva sanse folosind facebook.com/login/identify de pe un dispozitiv pe care ai mai fost logat – in mod cert ca esti pe acel dispozitiv, pentru ca minune – ei ti-au dat logout chiar de pe telefon! Nu am verificat personal asta pentru ca nu am chef sa stau pe bara o saptamana, asa ca o sa recuperez contul de FaceBook cu numarul de telefon cand ajung acasa. Acum am vazut ca am fost papagal, pentru ca daca nu ai activat roamingul de acasa, in strainatate nu prea ai cum sa o faci! Asta daca nu ai fost mai istet ca mine si ai setat un user si o parola la contul de pe site-ul celor de la care ai cartela de telefon!

Prin urmare daca ai ghinionul sa fii deconectat de la FaceBook si ti se cere conectarea pri SMS la numarul de telefon din cont, iar tu esti plecat din tara si nu ai roamingul activat, esti pierdut pentru tara si popor! Adica te vei reconecta doar cand revii in tara!