Multi romani sunt deja prezenti pe FaceBook, unii cu numele lor real, altii cu un Nicname sau chiar cu porecle, dar oare stim cum sa folosim acest instrument in favoarea noastra? Avem doua grupuri de persoane car ar trebui sa invete sa foloseasca grupurile de pe FaceBook mai eficient, cei care ofera servicii si cei care au nevoie de ele. Am vazut ca multi posteaza oferte dar nu lasa detalii, iar altii le raspund cu mesaje gen sunt si eu interesat, detalii, etc. Niciuna din abordari nu are insa multi sorti de izbanda.

Cum putem folosi FaceBook in folosul nostru?

De ce nu e ok sa procedezi asa cum am spus mai sus? Sa le luam pe rand, ofertele: daca lasi doar subiectul si scrii detalii n privat inseamna doar ca ceea ce oferi nu est e100% corect sau si mai rau, nu este lagal. De ce sa nu scrii cat costa, salariul sau unde se afla ceea ce oferi? Ca sa te caute sude de persoane care  de fapt nu cauta ce oferi tu? Nu o sa ai succes prea mare asa, deci incearca sa oferi maximul de detalii, inclusiv telefon, etc. iar succesul va fi de cateva ori mai mare decat acum!

Sa revenim la cei care sunt interesati de o oaferta si scriu sec: vreau si eu, sunt interesat. De cele mai multe ori asta fac zeci de persoane la o oaferta, ghici la cine se va opri cel care a pus anuntul? DA, ai ghicit, la niciunul ci va comunica cu cei ce-i scriu direct. Asa ca daca ai scrie: v-am scris in privat, el va cauta mesajele, va raspunde iar restul s-au chinuit degeaba. Asadar incercati sa ganditi cand interactionati pe FaceBook, altfel rezultatele sunt spre zero!