Probabil ca daca o sa va uitati pe FaceBook la paginile pe care le administrati veti observa ca impactul postarilor voastre difera in functie de ziua si ora la care faceti postarile, asa ca am sa va invat un mic truc, sa va programati postarile in asa fel incat sa aveti un impact maxim. Sa luam de exemplu pagina de FaceBook “La multi ani!” din portofoliul nostru. Observam ca avem 3.968 fani, iar din panoul de control am vazut ca maximul de persoane online sunt itre 8:30 si 9:30 dimineata si la fel avem si seara, intre 20:30 si 21:30.

Cum poti programa publicarea unei postari pe Facebook pentru impact maxim?

Am facut de curand cateva teste pe pagini la care fanii au venit i mod organic, adica fara a primi invitatii din partea mea. Testele au fost facute pe 10 pagini cu mai mult de 3.000 de fani si cu un maxim de 20.000. Aici am sa fac o pauza si am sa va dau un sfat: atunci cand promovati un site, tineti cot ca majoritatea postarilor sunt vizualizate de pe dispozitive mobile, deci ar fi bine sa aveti site-ul respectiv adaptat pentru astfel de vizualizari ( vizite ).

Revenind la programarea postarilor, este destul de simplu, apasati pe cesuletul de sub postare ( Seteaza data si ora postarii ) si in rest procedezi ca de obicei! In felul acesta simplu dar eficient veti scapa de o munca obositoare, aceea de a sta si a posta de dimineata pana seara Iar rezultatele nu vor intarzia sa apara, conform testelor noastre impactul a crescut cu peste 30% dupa ce am aplicat aceasta smecherie! 🙂

Programare postari

Cum poţi programa publicarea unei postări pe Facebook?