Nu mai este un secret ca FaceBook, ca si Google de altfel iti fac un profil comportamental, pe baza a ceea ce faci zilnic pe internet. Cand esti mereu intrebat daca ai citit TOS-ul, au dai un DA sau YES pe internet, fii sigur ca ai acceptat si ti-ai dat acordul sa faca astia ce vor ei cu datele tale – sa zicm de navigare daca nu si personale. Ai vazut ca deja iti apar mesaje cu postari de acum un an, doi sau chiar cinci in urma? Asta arata ca informatia exista pe contul tau, poate te gandesti sa o stergi, sa nu mai fie publica!

Cum poti sterge postarile vechi de pe FaceBook

Probabil; ca o sa zici ca si eu m-am apucat sa pun titulri de la WAWbiz, nu est easa – stai linistit. Choar o sa te invat cum sa stergi postarile mai vechi de pe FaceBooK cu aplicatia Social Book Post Manager – disponibila doar pentru utilizatorii de Google Chrome. Aplicatia e simplu de folosit, alegi anul si luna de la care vrei sa stergi in jos – evident – postarile si gata! Extensia se descarca gratuit de pe internet, deci daca vrei sa faci curatenie pe contul tau de FaceBook, acum e momentul!

Acum stii cum  poti sterge postarile vechi de pe FaceBook si poate e timpul sa te gandesti de doua ori ce si cum postezi pe site-urile de social media, mai ales ca ti-am spus de curand cum pot ajunge pozele tale fara sa stii la prieteni – iar azi cei din lista ta de prieteni in proportie de 90% nici nu stii cine sunt – cu adevarat! Spor la curatenia de primavara!

șterge postările vechi de pe FaceBook

Cum poți șterge postările vechi de pe FaceBook