De curand FaceBook a dat posibilitatea sa inviti sa aprecieze pagini toti prietenii tai, cu un singur click. La fel de usor insa ramai fara cont imediat dupa ce ai facut asta, pentru ca vei primi mesajul: “Acesta este un test de securitate standard pe care îl folosim pentru a împiedica persoanele care trimit spam să creeze conturi false şi să trimită utilizatorilor mesaje nedorite.” iar tu care ai cateva sute daca nu mii de prieteni, nu o sa mai recunosti pozele lor niciodata!

Cum poti sa ramai fara contul de FaceBook

Nu stiu cine a nascocit chestia cu pozele ce trebuiesc recunoascute, mai ales ca de multe ori sunt luate pozele postate in care nici macar nu este titularul contului, dar cui ii pasa de chestia asta? Solutia? Sa aveti mereu fie contul cu date reale, dar si mai important sa aveti adminstrator la pagina si grupuri alti membri de familie, altfel riscati sa ramaneti fara conturi!

Nu stiu daca te ajuta cu ceva daca ai contul confirmat pe telefon, am vazut ca sunt cazuri in care iti trimit SMS si poti sa recuperezi contul. De ce nu ai voie sa ai un cont pe numele site-ului? Nu pagina, pur si simplu sa fiu persoana Club SEO si atat. De ce trebuie sa am exact datele din buletin trecute in cont? Ce garantie am ca nu ajung unde nu vreau eu? Niciuna, dovada este recentul scandal in care nea Mark Zuckerberg a dat cu subsemmnatul. Ne-am ales cu scuze dar cei ce si-au pierdut contul – exemplu celebru deja – jurnalista Loredana Crina Juglea, care desi avea date reale, a trebuit sa-si faca cont nou si a ramas fara cei 5.000 de prieteni si cam 10.000 de urmaritori! Aviz amatorilor de afaceri pe FaceBook!

Fara cont FaceBook

Cum poți sa ramai fara contul de FaceBook