Ce fac daca contul meu de FaceBook a fost dezactivat? De obicei pentru a reactiva contul ar trebui sa ai sansa de a ajunge la recuperararea sa, adica site-ul de socializare sa te puna sa dovedesti ca e contul tau. Daca ai sute sau chiar mii de prieteni s-ar putea sa ai o mare problema, pentru ca evident nu vei recunoaste “moacele” din pozele afisate la recuperaare, asa ca mai ai o singura sansa: poze de pe buletin si factura de utilitati! Am cum sa scap de chestia asta? NU!

Cum pot sa-mi recuperez contul de FaceBook blocat – inaccesibil?

Evident ca este frustrant sa descoperi ca nu mai ai acces la propriul cont de FaceBook, iar daca in loc de nume ai folosit un Nickname, esti pierdut! Asa ca aveti grija ce anume salvati in contul respectiv: pagini, grupuri sau mai stiu eu ce. De obicei ar fi bine sa aveti dublu acces la acestea, prin contul personal si al unei rude. Asa nu riscati sa pierdeti de exemplu accesul la un grup sau o pagina cu zeci de mii de fani sau membri.

Nu mai pot accesa contul de FaceBook, ce fac? Daca primesti sansa de a dovedi ca este contul tau este ok, daca nu asta este, ai ramas fara cont, iti faci altul cu alt email si o iei de la zero! Stii cine a patit asta? Chiar renumita ziarista Juglea Crina Loredana, care a ramas fara contul ei pe FaceBook. Ce mai poate face saracuta? Nimic, daca nu a reusit deja sa dovedeasca ca este contul ei cu copie dupa C.I. si o factura de utilitati trimisa lui Mark Zuckerberg. Mai este o varianta, in instanta – cred ca in Romania ai mari sanse sa recuperezi contul – vorba vine, pentru ca daca a fost sters, cred ca nu mai ai lista de prieteni, etc. Dar recuperezi paginile si grupurile, tot este ceva – a si evident numele tau de user!

Contul de FaceBook

Cum pot sa-mi recuperez contul de FaceBook blocat – inaccesibil?