Banuiesc ca ati vazut si voi ca pana acum site-ul ClubSeo v-a ajutat sa va rezolvati multe dintre problemele legate de FaceBook sau alte aplicatii Social Media. Acum am primit atat de multe intrebari legate de modul in care se poate seta messengerul unei pagini, incat am decis sa facem un articol ajutator. De obicei ne-am obisnuit sa apasam tasta Enter si mesaju sa zboare, dar ce facem cand nu mai merge si trebuie sa apasam sagetica aceea suparatoare pe care scrie Trimite?

Cum pot sa-mi fac mesageria FaceBook mai comoda

Deci daca din intamplare va treziti in situatia neplacuta de a fi obligat sa apasati pe sageata Trimiteti pentru mesaje, pentru autiliza din nou tasta Enter – evident ca aici vorbim de cei ce lucreaza la PC/Laptop nu pe tableta si telefon mobil, mergem la setarile paginii, la Mesaje – prima optiune de sus – si cauta sectiunea Setări generale – Foloseşte tasta Enter pentru a trimite mesaje, unde evident bifam DA ( YES ) in functie de limba folosita. Nu era cine stie ce smecherie, dar trebuia sa va izbiti de ea ca sa cautati aici si rezolvarea.

O chestie la fel de utila este raspunsul automat cand nu esti pe telefon sau PC, desi aici sincer nu prea stiu cum functioneaza, ai telefonul inchis, aplicatia sau nu ai internet? teoretic seara cand inchizi calculatorul si/sau telefonul, intra mesajul programat, ceea ce ii spune celui ce ti-a scris pe pagina ca nu ai cum sa-i raspunzi, el nu se va mai supara ca nu-l bagi in seama si tu o sa-i scrii mai tarziu sau a doua zi. Cat de simple par lucrurile acum, nu-i asa?

Aplicații FaceBook

Cum pot sa-mi fac mesageria FaceBook mai comoda