Acum ceva vreme v-am zis despre filme si seriale turcesti online, dar ce ai zice daca la doar putin sub 8 euro/luna ai avea un abonament la filme si seriale nesfarsite? DA, nu cele romanesti – caci Netflix Romania nu transmite posturi TV ci filme fara reclame comerciale! Ca si cum te-ai uita la HBO – doar ca ai avea mai multe optiuni! Pe Netflix vei avea filmele subtitrate in limba romana? DA, 100% vei avea posibilitatea sa alegi limba titrarii in romana, deci este ca si cum te-au uita la Pro TV!

Cum pot sa ma abonez la Netflix Romania

In primul rand la Netflix Romania beneficiezi de o luna gratuita la inceput, iar de dezabonat nu este nicio piedica, o poti face oricand doresti! Fara alte taxe! Ai observat ca romanii dau mereu si mereu aceleasi filme? Sincer sa fiu in ultimile 12 luni nu am vazut niciun film nou la Pro TV sau Antena 1! Numai reluari de cand era bunica fata mare! Dar stii care e chestia cea mai tare la abonamentul Netflix Romania? Ca poti salva filmele pe PC si le vezi cand vrei tu. O poti face si pe tableta sau Smart TV – ba chiar la un televizor nou mai performant, cu iesire USB! Marfa, nu-i asa?

Ce abonamente sunt disponibile la Netflix Romania? Pai cel minim este de 7,99 EURO, iar maxim este 11,99 EURO, intermediar 9,99 EURO. Eu merg pe cel minim, caci nici nu vreau sa ma uit pe mai multe dispozitive odata si nici nu vreau sa vad in format 4 K filmele – solicita prea mult internetul! Oricum nu ai nevoie decat de o adresa de email ca sa te inscrii pe Netflix Romania, asa ca da-i drumul! Nu te costa nimic daca nu-ti place!