Cum pot sa folosesc FaceBook pentru promovare si sa mai si castig niste bani din asta, iata intrebarea la care o sa va raspundem acum pe site-ul ClubSeo, pentru ca evident mai trebuie sa dea cineva si sfaturi nu doar sa se laude cu ce site-uri si domenii are de vanzare, nu-i asa? Cred ca azi activitatile de Social Mediea Marketing sunt foarte interesante, iar oportunitatile sunt infinite. Daca ai la indemana milioane de potentiali clienti, fara a mai fi nevoit sa ii cauti, nu ar trebui sa fructifici treaba asta?

Cum pot sa folosesc FaceBook pentru promovare

Evident ca discutam aici despre pagini sau grupuri cu peste 5.000 de fani sau membri, desi eu recomand peste 10 mii, pentru a avea o plaja destul de mare pentru promovare. NU va invitati prietenii din lista, doar pe cei pe care-i cunoasteti cu adevarat, membri de familie, colegi de scoala, serviciu, etc. Am sa va spun cu alta ocazie de ce. Deci daca ati reusit sa aduceti un numar suficient de mare de fani sau membri in grup, puteti demara o campanie de publicitate. Tineti cont ca o mare parte dintre ei sunt “afoni”, adica nu inteleg nimic din ceea ce citesc. Nu ma credeti? Hai sa va dau un exemplu: pagina Tanar si Nelinistit de pe FaceBook. Intra un om pe site-ul promovat si vede ca la categoria seriale online trebuie parola. O cere printr-un mesaj privat, tu ii dai parola si el revine cu o intrebare care te lasa cu gura cascata – care este site-ul pe care trebuie sa introduc parola? Pai cum mai nene, care este site-ul? Nu pe el ai intrat si ai vazut ca iti trebuie? Cam asa sunt fanii de pe FaceBook.

Un alt exemplu este cei de la categoria Broderii.Info – le faci reclama GRATIS, le ceri poze ca sa ii ajuti sa-si vanda goblenurile. Stiti ce raspund? Vezi ca am eu in galerie pe profil, copiaza-le pe cele care trebuie! In concluzie: ai de munca dar ai si sanse mari de reusita. Folosind programele de afliliere sau pur si simplu Google AdSense poti castiga bani frumosi pe FaceBook.

Voi reveni cu cateva tutoriale in scurt timp legate de modul in care poti sa folosesti FaceBook pentru a te promova si a castiga si bani din munca asta! Inclusiv cum ai putea vinde publicitate pe paginile tale, la un pret ce incepe de la 1 euro/zi pentru una sau maxim trei postari! Adica daca ai trei clienti ai ajuns la 100 de euro pe luna doar pentru ca stii ce inseamna Soclial Media Marketing si profiti de oportunitatile oferite de cea mai mare retea de socializare din lume, deci si din Romania!

Facebook

Cum pot sa folosesc FaceBook pentru promovare