Am decis sa va ofer cateva informatii utile legate de modul in care puteti crea foarte usor un videoclip original pe care sa-l postati pe YouTube si sa inecepeti sa castigati bani. Sunt castigurile garantate sau stiu cat pot sa castig postand regulat filmulete? NU, insa cu siguranta nu ai ce pierde. Dar nu uitati ca puteti distribui aceste videoclipuri pe FaceBook, deci sansa de a fi vazut de mii de persoane creste considerabil. Totul este ca acesta sa fie interesant si sa fie la randul sau distribuit de cei ce-l vad!

Cum pot sa fac rapid un videoclip pentru YouTube si cum pot sa casig bani cu el

De ce am nevoie ca sa pot castiga bani pe YouTube? In primul rand de un cont pe Gmail, apoi este simplu. Intri pe YouTube, sus in dreapta langa poza este un buton ca o rotita, apesi pe el si ajungi la pagina de setari. Acolo alegi “Afișează funcțiile suplimentare” si vezi daca ai butonul de activare in cont. Ar trebui sa fie la “Generare de bani”. Daca ai cont AdSense aprobat, teoretic ai sansa de a castiga bani cu videoclipurile tale.

Atentie! Nu copiati muzica, filme de la altii, nu asa se castiga banii pe YouTube, ci cu creatii proprii. Acum sa revenim la modul de a crea aceste filmulete. Ai nevoie de programul gratuit Picasa, pe care-l descarci si il instalezi pe PC. Vezi ca exista varianta in limba romana, deci nu o sa te chinui deloc. Bafta si succes la facut bani pe internet cu ajutorul YouTube!

Bani pe YouTube

Cum pot sa fac rapid un videoclip pentru YouTube