Multa lume se intreaba daca poti castiga bani online, cu un simplu blog, cum este acesta de exemplu. Raspunsul este inevitabil DA, poti castiga multi bani online cu un blog, daca stii ce anume sa faci cu el. Ce poti face cu un blog, sau cum sa castigi bani cu el? Sa vinzi produsele unor magazine, adica sa faci marketing afiliat, sa castigi din Google AdSense sau de ce nu, sa vinzi propriile servicii sau produse hand-made. Astea sunt doar cateva idei de afaceri online, bazate pe un blog.

Cum pot sa castig multi bani online cu blogul meu? Ce afaceri online recomandati?

Cum spuneam mai devreme,  cu un blog al carui trafic este in jur de 1000 de vizitatori pe zi poti castiga pana la 100 de euro pe luna din AdSense, daca vizitatorii sunt din Romania, sau chiar mai mult daca sunt din alte tari. Daca ajungi la un trafic organic de cateva mii de unici pe zi, deja aici treburile se schimba, iar la 10.000 de unici pe zi fii sigur ca ai sa ai suficienti bani sa pleci in fiecare an in concediu in Maldive!

Cat pot sa castig dintr-o afacere online? Teoretic nelimitat, practic depinde cat muncesti si cat investesti in afacerea ta ( in cazul nostru blog ). Daca prinzi ceva unic, sa zicem ca ai niste produse hand-made care sa fie atractive, eu iti garantez ca poti castiga minim 1000 de euro pe luna, bani cu care ramai dupa ce platesti taxele la stat! Te-ar ajuta mult si putin Social Media Marketing, pentru ca pe FaceBook poti gasi milioane de cumparatori ( fara sa exagerez ). Evident ca nu este usor, nu zice nimeni ca se intampla peste noapte, dar cu rabdare si pasiune poti sa ajungi la performanta!

Bani online