Am mai scris despre Instant Articles si modul in care poti castiga bani cu ajutorul unui site si al unei pagini pe FaceBook. Din start spunem ca de fapt nu castigi mabii cu aceste articole ci prin conectarea lor la Facebook Audience Network, un fel de AdSense pentru sote-ul de socializare. banii ii primesti in contul de PayPal sau intr-un cont bancar. Evident ca asta inseamna ca trebuie sa corespunda datele de la contul de FaceBook cu cele de plata!

Cum pot sa castig bani cu Instant Articles pe FaceBook

Care este primul pas pentru a castiga bani cu Facebook Insnat Articles? Evident sa te inscrii pe pagina instantarticles.fb.com cu profilul tau real [ adica sa ai date reale, altfel risti sa pierzi si contul si pagina si banii]. Pasul urmator este sa alegi o pagina pe care vei publica aceste articole, evident ca la aceasta trebuie sa fii ori administrator ori editor! La fel de evident este ca poti folosi mai multe pagini pentru asta, ideea este sa fie cu suficienta audienta ca sa fii aprobat si cel mai important, ca sa castigi si bani cu ea!

Acum vin intrebnarile: merita sa folosesti Instant articles pe site-uri monetizate deja cu AdSense? Avand in vedere ca nu am testat, as astepta sa vad ce zic alti cititori, pe baza experientei proprii. Daca tu castigi sa zicem 200 de euro cu traficul de pe FaceBook prin AdSense, cu forma de mobil a site-ului, merita oare sa schimbi si mai ales cat vei vastiga la un trafic de cateva mii pe zi? O chestie interesanta: poti monetiza astfel un site gazduit gratuit de catre WordPress! Deci pentru aceasta categorie de bloggeri este “mana cereasca”!

Instant Articles

Cum pot sa câștig bani cu Instant Articles pe FaceBook