In general este cunoscut faptul ca veniturile unui site sunt direct proportionale cu numarul de vizitatori, de aceea orice metoda de a aduce trafic “bun” pe site este generatoare de venit. Iata mai jos cum arata veniturile intr-o zi in care s-a facut o postare virala pe FaceBook, la un site ce are trafic si venituri constante. Nu cred ca ar strica sa castigi 60 de euro pe zi – sau 1800 pe luna, nu-i asa? Parca nu ai mai pleca la munca in strainatate, zic eu – cel care nu am mai venit in Romania din 2005!

Cum pot creste castigurile unui site cu ajutorul FaceBook

Ieri pe la pranz veniturile aratau asa, iar la finalul zilei cum se vede in poza de mai jos. Adica practic s-au dublat pana seara, totul printr-o postare buna pe o pagina cu 10.000 de fani! Cum poti sa faci si tu asta? Sa ai zilnic cate ceva ce poate atrage cititorii pe site, sa ai reclamele aranjate in asa fel incat sa aduca un venit maxim, site optimizat pentru mobil ( 74% din venituri au fost de pe telefoane, iar 60% din trafic a venit de pe dispozitivele mobile! ).

Daca reusesti sa ai un grup si o pagina ale aceluiasi site cu peste 20.000 de membri/fani – eu zic ca ai reusit sa faci bani frumosi. Mai este ceva, fie nisa articolelor ar trebui sa fie una banoasa, fie vizitele sa vina din tarile din Uniunea Europeana ( desi aici am ceva intrebari de pus – oare ce reclame pune AdSense in UK pe care romanul sa o acceseze? Oricum ar trebui sa stiti ca puteti sa va mariti veniturile prin postari pe FaceBook, doar sa le faceti cu cap! Daca ai nevoie de servicii de Social Media Marketing, apeleaza la Club SEO! Avem preturi bune, suntem orientati catre client, deci faceti o afacere buna cu noi!