Daca ai sa ma intrebi cat castig din blogging am sa-ti povestesc de fapt despre cum Cum (n)-am făcut primul milion de euro pana acum. Evident ca mai avem doua zile pana implinim o luna de viata, deja am depasit 100 de articole, deci zic eu ca am muncit ceva, ar fi trebuit sa fiu milionar pana acum! Nu in euro, dar macar in fani pe FaceBook! Doar ca nu a fost sa fie asa, ce sa-i faci – curat ghinion.

Cum (n)-am făcut primul milion de euro din blogging si nici nu o sa-l fac

Nici nu stiti cat as fi dorit sa am o statistica exacta cu veniturile din mediul online, dar uite ca nu o am, dar sunt singur ca inca nu am ajuns la un milion de euro, oricat de mult mi-as fi dorit. Am auzit ca unii politicieni angajeaza bloggeri ca sa le faca zile amare concurentei! Sunt prezent, doar ca nu ma cauta nimeni, desi pierd zilnic cel putin opt ore la internet – niciodata peste 12 – este ilegal, se numeste exploatarea omului de catre om.

O alta posiblitate ar fi fost sa vand reclama, dar cine sa o cumpere? Nici macar pe cel mai kLumea site nu prea sunt clienti, dar pe restul ce sa mai zic? Iar despre content writing cred ca nu merita sa mai discutam, la 1 sau chiar 2 euro pe 100 de cuvinte o sa scriu exact doua sau maxim trei articole pe luna, dar macar ma bucur ca am clienti fideli in continuare. Deci in concluzie, nu am facut inca un milion de euro si nici nu o sa fac in viitorul previzibil!

primul meu milion

Cum (n)-am făcut primul milion de euro din blogging si nici nu o sa-l fac