Portalul ClubSeo a decis sa va faca o super oferta, promovare pe FaceBook la doar 1 euro/zi! Asta inseamna ca veti ajunge pe peretele a cel putin 100.000 de romani in fiecare zi! Doar portofoliul nostru acopera aceasta cifra, insa avem programe de colaborare cu zeci de pagini si grupuri – cu care facem schimb de reclame – care pot sa va aduca mai multi vizitatori pe site-ul sau pagina dumneavoastra! Cu doar 30 de euro lunar, sau daca faceti un abonament pe un an de zile, cu doar 50% din pret – veti beneficia de serviciile unei intregi echipe de profesionisti!

Cum ma promovez eficient pe FaceBook ?

Oare merita sa ma promovez in peste 20 de grupuri si peste 10 pagini pe FaceBook cu un singur euro? Daca te gandesti ca pentru a posta intr-un singur grup din portofoliu platesti tot atat, cred ca raspunsul este mai mult decat evident! Iar la abonament castigi de doua ori: odata pentru ca te costa doar 2 lei pe zi, iar faptul ca desi numarul de potentiali clienti la care ajungi este in crestere ( la fel si pretul reclamei ) tu nu vei plati niciun leu in plus! Mai mult, la expirarea primului contract nu vei plati nimic in plus la prelungire vei plati exact la fel, adica 15 euro pe luna!

Ai idee cat ai plati daca ai face asta singur? Pentru a te promova pe FaceBook si a avea acces la peste 100.000 de membri ai retelei de socializare ar trebui sa platesti cel putin 5 sau 10 euro pe zi! Profita acum de oferta noastra, lasa un mesaj la rubrica contact si ia cea mai inteleapta decizie – apeleaza la specialisti!

Promovare FaceBook

Cum ma promovez eficient pe FaceBook ?