O campanie de Social Media Marketing te poate ajuta sa-ti triplezi cifra de afaceri, o demonstreaza partenerii nostri de la Kit Goblen sau cei de la Cargo Trans. Atunci cand nu iti permiti sa platestui un departament de media este mai bine sa apelezi la specialisti, pentru ca un salariat care sa-ti faca treaba te-ar costa minim 400 de euro pe luna, asa ai putea scapa cu 100 sau chiar 50 de euro lunar!

Cum ma poate ajuta o campanie buna de social media sa-mi triplez venturile

Ce imi poate oferi o campanie de Social Media Marketing? Depinde de ce-ti doresti? O varianta ar fi sa-ti faci singur o pagina de FaceBook si prin campanie sa aduni fani care sa-ti devina clienti, asa ai scapat de postari repetate zilnic si care-ti mananca timpul, evident ca aceste postari raman de facut, dar mult mai rar. A doua varianta ar fi sa te promovezi in grupuri de interes pe FaceBook prin intermediul unui site de nisa: exemplu concret www.CargoTrans.Info, partenerul nostru pentru transportatori in Uniunea Europeana.

Crezi ca te descurci singur? Eu zic ca te inseli, pentru ca nu le poti face bine pe toate, cat timp ai un partener de incredere eu zic ca mrita sa lucrati impreuna, pentru ca fiecare isi face treaba lui, la un randament mult mai bun. Nu uitati ca asa a progresat economia tarilor civilizate, unii se ocupa de o parte a lantului iar altii de alta parte, impreuna reuseau sa acopere mult mai bine piata decat separat si incercand sa le faca pe toate.

Campanie social media