Daca ai de mutat un site de pe un hosting pe altul, poti face asta in mai multe feluri, eu personal copiez baza de date, apoi dfe pe FTP pozele si apoi instalez iarasi WordPress-ul, refac baza de date si pun pozele la loc. In functie de viteza internetului poate dura intr ecinci minute si jumatate de ora. Azi am aflat ca ai la dispozitie un plugin – All-in-One WP Migration, am de gand sa-l incerc si sa-i fac un review.

Cum imi mut site-ul WordPress cu All-in-One WP Migration

Avand in vedere ca aici este de discutat, am lasat comentariile deschise, in speranta ca vom afla opinii de la cei ce au folosit sau mai folosesc icna acest plugin pentru a muta un site de la o firma de hosting la alta. O problema raportata de cei care folosesc deja plugin-ul: limita fisierului salvat – incarcat ( 512 MB) ! Sincer sa fiu nu ma deranjeaza metoda mea veche, cea cu baza de date copiata si importata pe noul server, mai mult dureaza pozele sa le copiezi, mai ales daca e un site mare – astepti sa le descarci si apoi inca o data sa le incarci.

Instalarea e simpla ca la orice plugin WordPress, nu am inteles cum muta pozele, dar cu prima ocazie cand o sa am ceva timp liber o sa fac o proba. Ideea de baza este ca nu mai ai nevoie de acces la FTP sau cPanel pe hosting, ceea ce evident usureaza munca. Nu stiu ce aduce in plus fata de vechiul importer, care si el mergea bine cu problema de la poze, care ba mergea ba nu mergea.

All-in-One WP Migration

Cum imi mut site-ul WordPress cu All-in-One WP Migration