Desi nu doar in cazul celor ce au suferit o operatie cu sistemul Fast & Fixed in Romania trebuie sa foloseasca apa de gura, pentru ei este o necesitate. Asa ca ne-am gandit sa dam cateva sfaturi pentru cei ce folosesc apa de gura. In primul rand nu va ganditi ca daca o folositi nu mai trebuie sa folositi periuta de dinti, dusul bucal si este suficient doar sa va clatiti gura. Apa de gura se foloseste dupa fiecare masa, dupa ce am folosit periuta de dinti si ne-am clatit bine gura.

Cum folosim corect apa de gura, recomandari  de la stomatolog

Apa de gura se recomanda pentru a va tine dantura sanatoasa dar si pentru a tine departe infectiile din cavitatea bucala. Daca ati sufetit o operatie de impant total, evident ca prin metoda Fast and Fixed, pentru ca alta nici nu exista, dupa cateva zile de la operatie si implant viata reintra in normal. Va spune cineva care a suferit o astfel de experienta, ba mai mult ar dori sa avem un forum unde sa discutam despre asta, asa ca stati linistit, dupa anestezia generala nu-ti mai amintesti decat ce a fost inainte si dupa operatie, in rest este pauza!

Mi-am cuparat un irigator bucal la de laDr. Mayer, din cel cu fir nu independent – portabil. Acum regret, pentru ca nu prea am cum sa-l folosesc, nu am cum sa-l tin in mana, este nevoie de o masuta sau ceva pe care sa-l tii in timp ce-l folosesti. Asta este. Revenind la apa de gura eu folosesc una cu Aloe Vera, nu ustura prea tare, clatesc circa 30 de secunde si este ok! Recomand cu caldura!

Apa de gura

Cum folosim corect apa de gura, recomandari de la stomatolog