Nu credeam ca si asta este o intrebare de pus pe ClubSeo, dar daca am primit-o sa vedem cum devin reprezentant Avon foarte simplu si fara mari batai de cap. Daca va interseaza lista reprezentantilor Avon din Germania, atunci cititi articolul precedent sau intrati pe WikiShop.Info la rubrica Avon Germania. Daca insa este vorba de Romania, iata mai jos cateva detalii care sper eu sa va ajute si sa nu mai cautati raspunsul pe alte site-uri. De aceea suntem aici, sa va raspundem la intrebari cat mai diverse, fie ele legate de cosmetice, medicina sau argticultura!

Cum devin reprezentant Avon in Romania sau Germania

Mareste poza si intra pe site-ul Avon pentru a vedea brosura, sau daca stii deja despre ce este vorba, inscrie-te ca Reprezentant Avon chiar acum. Tot ce trebuie s afaci este sa completezi formularul de pe site-ul firmei Avon si sa apesti butonul de la final! Nu mai trebuie sa cauti pe nimeni, sa suni sau sa faci altceva in plus! Apoi vei avea un site de vaznari online numai al tau, vei putea sa distribui pe FaceBook si sa vinzi direct, pe scurt – ai sa ai propria ta afacere fara sa te chinui de loc!

Eu sunt reprezentant Avon, pentru ca oricum cumpar produsele pentru mine, de ce sa nu le iau cu 40% reducere? Daca pica un client, ok – eu doar fac pozele cand primesc pachetul si le distribui pe pagina mea de FaceBook, cu numarul de telefon de contact si asta e tot. Nu-mi strica cateva sute de lei in buzunar in fiecare luna, nu-i asa? Oricum sunt cele mai bune produse cosmetice de pe piata romaneasca!

Reprezentant Avon in Romania

Intra si vezi brosura Avon, apoi daca vrei devii Reprezentant Avon in Romania