Acum 11 ani am facut un pas important, m-am casatorit si pot spune ca a fost “afacerea” vietii mele, pentru ca de atunci de 8 martie in loc sa sarbatorim ca toata lumea “Ziua femeii”, noi sarbatorim an de an ziua mea de nastere. Drept urmare a trebuit sa facem un compromis, eu i-am furat ziua internationala sotiei ( pe care o imbratisez si o sarut cu drag ) iar in schimb fiecare zi este pentru ea o sarbatoare! Abia astept sa vina luna august, pe 31 vom implini si vom aniversa “primii” 11 ani de viata in doi!

Cum am reusit sa-i fur ziua sotiei mele de 8 Martie, cum a reactionat ea si de ce

Pentru noi – eu si sotia mea – zilele au inceput sa aiba o cu totul alta semnificatie, 8 martie a devenit de fapt ziua mea, iar 31 august – cand romanii sarnbatoresc “ziua limbii romane”, noi serbam aniversarea casatoriei. Cum au trecut 11 ani nu stiu, dar pot sa garantez ca au fost cei mai frumosi ani din viata. Am trecut impreuna prin multe, mai bune si mai rele, dar totdeauna am fost unul langa celalalt, am jurat ca nu vom petrece nicio zi unul departe de celalalt.

Da, am promis dar nu ne-am tinut de cuvant, iar de fiecare data am vazut ca am gresit, asa ca pe cat posibil incercam sa stam impreuna si sa nu mai alergam dupa cai verzi pe pereti – sau mai concret dupa bani. Acum am inteles ca cea mai importanta bogatie este chiar dragostea pe care o avem unul fata de altul, asa ca acum ati inteles cum am reusit sa-i fur sotiei ziua de 8 martie in fiecare an!

Ziua femeii