Recunosc ca nu am prea facut multi bani din afiliere, inca ma mai intreb de ce ma chinui si nu renunt, am investit ceva bani in site-uri si mai ales in continut si promovare. Ce stiu sigur este ca nu am facut nici pe departe ceea ce trebuie, am ales probabil gresit modul de promovare, etc. Nu zic ca-s mare expert, dar sa concurezi cu eMAG, Altex sau Flanco pare cam greu, parerea mea. Deci ar trebui sa folosesti alte canale, cum ar fi FaceBook – e o idee, nu zic ca asa si trebuie sa faci!

Cum a fost Black Friday in 2015 pentru afiliatii din Romania

Probabil ca multi s-au umplut de bani, eu am facut zero, deci colegul care mi-a trimis poza de mai jos s-ar putea declara fericit, daca nu l-ar roade comisionul de 1% primit la o vanzare de aproape 700 de lei. Unii au facut banii astia din AdSense, deci adevarul e undeva la mijloc. Sa speram ca vor fi si aprobate, sa nu-l vad peste o luna ca se plange iar ca nici pe astia sase lei nu i-a incasat!

Black Friday 2015

Cum ziceam mai sus, mie in afiliere mi-a mers de la rau in mai rau, dar nici nu sunt un bun exemplu, iar la partea de IT&C am renuntat aproape de tot. Prefer Fashion, unde 10 sau 25% suna bine. Pana la urma daca ai avea sa zicem asa “clienti fideli” de haine ai nevoie mai tot timpul, un telefon mobil sau un laptop mai greu. Ma uitam la ce oferte au aparut pe 4Fashion cu ocazia Black Friday 2015, au fost chiar interesante, sper ca au si reusit sa vanda cate ceva. Altfel este munca in zadar, dar cel putin au activitate. Poate peste un an sau doi altfel se va discuta pe nisa asta, mai ales ca romanii incep sa cumpere si ei online intr-o proportie mai mare ca in anii precedenti.