Deschid de dimineata internetul si vad un titlu ce-mi ia ochii: “Internet de mare viteza – 5 G” si ma apuc sa citesc, doar ca dau peste un articol tradus cu Google translate din engleza – banuiesc, care nu spune nimic, ne zice ca firma Huawei este in top 50 dezvoltatori de tehnologie internet mobil, ca istoria internetului mobil incepe 1979 la japonezi, mai exact in Tokyo – cred ca e vorba de fapt de transmisia de date in format analog, ca 2 G a aparut prin anii ’90, mai pe scurt vrajeala si titluri de doi bani – cam asa am facut si noi azi!

Cu viteza 5 G pe telefonul mobil in vacanta la munte si la mare ( distanta )

Sincer sa fiu nu stiu cui ii vin ideile astea de stiri care nu spun nimic, asta de exemplu prevede ca in curand vom avea tehnologie 5 G, cand eu desi am un abonament de dat eluat aiurea de la Telekom, am cartela 4 G si routerul platit cu abonament de la ei este 3 G! Cam asta-i Romania, fie ca vorbim de stiri sau prestari servicii, suntem la limita de jos a suportabilitatii.

In schimb la internet fix stam bine, mult mai bine ca europenii, daca vorbim de cost per GB ( Giga Byte ). In Germania de exemplu ai o viteza la internetul mobil de ai impresia ca stai pe loc. Pana la tehnologia 5 G, sa mai stam putin si sa admiram traficul auto din capitala sau de pe DN 1, sa ne bucuram de ofertele tot mai avantajoase de la operatorii de telefonie mobila, cu trafic inclus, minute nelimitate si de ce nu, parca vad ca o sa avem si internet nelimitat si o sa-mi fac Hotspot de pe telefon pe laptop si renunt la abonamentul de internet.

viteza 5 G pe telefonul mobil