Fara sa am o explicatie anume, ori de cate ori aud numele lui Cristian Tudor Popescu ma gandesc la fostul primar Piedone. Evident ca stiu cine este fiecare, nu le port stima niciunuia dintre ei, dar azi vorbim de CTP, fostul jurnalist de la Adevarul care-l idolatriza pe Ion Iliescu in perioada mineriadelor si mai noul scrib al nababului presei, Sorin Ovidiu Vantu. Nu am sa stau aici si sa copii sute de texte din perioada mineriadelor, unde populatia era facuta harcea parcea de Cristian Tudor Popescu ( in stilul caracteristic ), pentru ca le gasiti usor pe Google.

Cristian Tudor Popescu ( CTP ) intre mineriada, Ion Iliescu si Sorin Ovidiu Vantu

De ce nu-l am la suflet pe atotstiutorul Cristian Tudor Popescu, este evident. Rade de toti si de toate, iar aici ma refer in primul rand la popor, care mai nou este “fericit din naștere”, apoi este mereu peste atletii medaliati, ca si cand pe el l-a medaliat cineva pana acum, in afara evident de S.O.V. si compania. Cel mai nou e suparat pe medalia de argint de la RIO, ca vezi doamne Mergea nu a jucat dupa instructiunile ( sau cum ar fi jucat CTP, daca stia sa o faca si avea ocazia ) sale.

Ok, sa zicem ca Tecau si Mergea aveau sanse la Olimoiada daca aplicau o alta tactica, dar la fel de bine puteau pierde restul de meciuri, deci ce facem cand luam o medalie? A, da – criticam jocul sportivilor, evident din tribuna. Dar ce te faci domule CTP daca te bat pana si eu mar la tenis? Stii cine mai lipseste din gasca, sa fiti cei trei muschetari? Spagatul si cu B1 TV, adica daca nu te-ai prins, boxerul Mircea Badea si Radu Banciu! Ma si intreb de ce nu deschideti voi o televiziune in trei, aveti teme la infinit pentru a va exprima talentul!

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu intre mineriada, Ion Iliescu si Sorin Ovidiu Vantu