Cristian Gheorghita este primul sot cu care Andreea Marin credea ca va ajunge sa imparta clipele la batranete, doar ca nu a fost sa fie asa, cei doi nu au avut nici copii in casnicia ce s-a destramat in 1998 si care a inceput nu cu multa vreme inainte, in anul 1995. Se pare ca intre omul de afaceri Cristian Gheorghita si Andreea Marin a fost o dragoste puternica, dar care s-a stins rapid. A urmat o si mai  puternica dragoste cu Stefan Banica jr. si apoi inca una cu medicul Tuncay Öztürk, dar toate trei cu un final identic.

Cristian Gheorghita si Andreea Marin, prima casnicie – 1995 : 1998

Trei casnicii a avut frumoasa moldoveanca Andreea Marin, zana surpizelor de la TVR. Din pacate desi este inca tanara, Andreea Marin fiind nascuta in anul 1974, nu are o familie a ei – un camin cum se spune. La 42 de ani are trei divorturi in palmares, unul cu omul de afaceri Cristian Gheorghita, unul cu tanarul si fumosul artist Stefan Banica ( desi mai in varsta ca zana, fiind nascut in 1967 ) iar cel mai recent cu medicul turc  Tuncay Öztürk.

Se pare ca pentru Andreea Marin a fost mai usor s aurce pe Kilimanjaro decat sa urce pe muntele casniciei, dar nu este inca timpul pierdut, este tanara si peste 2 zile va fi ziua ei, pe 22 decembrie! Pozele mai putin  decente ale Andreei Marin sunt la mare cautare, mai ales cele din perioada cand era gravida. Poze cu Andreea Marin gravida in ipostaze foerbinti gasiti pe site-ul www.Actori.info, daca sunteti curiosi. Am reusit astfel cu doar doua zile mai devreme sa creem inca o pagina pentru categoria noastra intitulata Memoria zilei ( de 22 decembrie ).  Am facut asta acum pentru ca vom dedica ziua de 22 decembrie evenimentelor de la Revolutia din decembrie!