Cristi Marin si Mariana Moculescu sunt in razboi total, dar masculul pare a fi cel obsedat de fosta sotie a comozitorului Horia Moculescu. O cunosc pe Mariana printr-un prieten comun, o cunosc in ideea ca suntem prieteni pe FaceBook si stiu ca este contul ei adevarat. Cristi Marin nu stiu cine este ( spre rusinea mea, dar asta est epurul adevar, nu vreau sa insinuez ca nu ar putea fi o vedeta, sau … ), dar sincer ma uit la profilul sau pe FaceBook si observ ca singura sa activitate este sa ne explice cu ce se ocupa Mariana Moculescu in Germania, Austria sau la Bucuresti. Asa si? El cu ce se ocupa de fapt?

Cristi Marin si Mariana Moculescu sau razboi total pe FaceBook

Cristi Marin

Cristi Marin

Am inteles ca acest Cristi Marin este finul lui Leo de la Strehaia ( nici pe asta nu-l cunosc, nu ascult manele – deci iarasi am picat de cacao ). Am mai cautat pe net si am aflat ca Mariana Moculescu l-a avut ca iubit ointr-o periaoda  pe acest Cristi Marin, o fi fost saraca disperata – eu unul nu dadeam doi bani pe el, daca arata asa cum l-au prezentat pe la televizor. OK, sa zicem ca are ceva bani, caci isi tot face poze cu sacosele de verzisori, asa si? Ma intrebi de ce am scris acest articol? Pentru SEO, cine cunoaste termenul, cine nu – bafta lui! Chiar am sa revin asupra subiectului pest eo saptamana sau doua, sa vad cati romani sunt in momentul de fata interesati de Mariana si Cristi, fiecare evident cu procentele sale. Visez eu la un trafic de 10.000 e romanisi pe zi cautand-ui pe cei doi, dar stiti si proverbul cu vrabia, malaiul si ardelenii? NU? Nici eu, dar mi-l imaginez!

Sper norocul meu l-am vazut pe Cristi Marin pe Youtube, la emisiunea celor de la Stars ( alta necunoscuta pentru mine, ma bucur doar ca eu am fost vizitatorul cu numarul 116 !! ), deci m-am decis – unul mai urat ca mine, care vorbeste mai rau decat vecinul meu ungur, intr-un cuvant Neica Nimeni – dar cu bani “pana la proba contrarie“!

Mariana Moculescu

Cristi Marin si Mariana Moculescu sau razboi total pe FaceBook