Stiti la ce ma gandeam? Evident ca nu, caci trebuie sa va spun eu, la profesorul meu de metode numerice, domnul Corneliu Berbente. Din poza s-ar deduce ca la varsta de 77 de ani as putea participa, daca o sa mai vrea cineva la intalnirea colegilor de facultate, dupa 50 de ani. Greu de crezut, dar in niciun caz imposibil. Dedic acest articol profesorului meu de metode numerice, Corneliu Berbente. El este cel ce mi-a deschis drumul catre matematica aplicata, pe care o iubesc si astazi, desi evident ca nu o mai practic de peste 15 ani.

Corneliu Berbente – profesorul de metode numerice de la facultatea de Aeronave

Sper ca macar unii dintre colegi mei sa treaca pe aici, sa isi aduca aminte de anii de studentie, cand in afara de faptul ca invatam ( unii dintre noi – sau mai corect spus unii dintre studentii de la Aeronave, sa nu ma includ neapart si pe mine ), ne mai si distram – iar acum e momentul sa-l salut pe Cipanu – aka Radu Ciprian Decebal ( parca ). Nu stiu ce ar fi fost daca imi luam repartitia, as fi putut, dar eram ata de fericit ca suntem liberi, incat am ales drumul antreprenorului mereu in cautarea afacerii perfecte.

Nu ma plang, au trecut peste 23 de ani de la absolvire, cine stie poate ne revedem si la 25 de ani, ar fi mai firesc, doar ca eu nu cred ca o sa fiu nici anul acesta in Romania, sa pot participa, Imi ramane deci doar revederea de la 50 de ani! Spre rusinea mea nu mai tin minte aproape niciun nume de coleg, nici pe Popicu – Popa Mihai parca nu-l mai tin bine minte, faceam un trio de exceptie ( mai ales cand mergeam pe Stefan cel Mare sa mancam eclere ). Ai ceva sa-mi spui? Imi poti scrie la rubrica Contact, am sa-ti raspund cu placere!

Absolventi aeronave 1992