Cand nu ai timp sau chef sa-ti scrii singur articolele pentru site ( sau site-uri, nu conteaza ca ai mai multe, noi suntem tot aici ) poti apela la noi, faptul ca ne-ai descoperit inseamna ca ori ai nevoie de articole contra cost, ori pur si simplu voiai sa vezi ce mai zice concurenta. Zice ca pentru 1 – 2 euro/100 de cuvinte putem sa-ti scriem noi articolele, bine documentate – faptul ca avem in echipa cativa profesori de limbi straine ne da avantajul ca putem reformula in limba romana articole scrise in franceza, engleza sau rusa.

Content writer pentru optimizare SEO

Daca folosesti WMT  ( WebMaster Tools ) ai sa observi ca la un moment dat traficul tau scade pe anumite cuvinte pentru care inainte te aflai printre favorizatii motoarelor de cautare. De ce se intampla asta? Principalul motiv ar putea fi ca nu ai mai scris de mult pe site si continutul oferit de tine este considerat de motoarele de cautare invechit si irelevant pentru cititori, sau poate ca pentru Google continutul tau nu mai este la fel de relevant pe nisa respectiva.  Ce faci in acest caz? Apelezi evident la un content writer din echipa ClubSeo!

Pentru a scrie articole la comanda cu un continut relevant pentru motoarele de cautare dar si pentru cititori ai nevoie de un content writer cu experienta, ba mai mult, cred ca ai nevoie si de alte servicii SEO, pentru ca altfel risti sa fii “doborat” de concurenta. Daca ar fi sa ma intrebi pe mine ti-as zice sa te folosesti si ti de portalul ClubSeo, macar pentru simplul fapt ca iti da posibilitatea de a publica articolele aici. Deci tu decizi daca merita sau nu sa colaborezi cu noi, pana la urma sunt ata de multe firme sau persoane fizice care ofera astfel de servicii, incat zic eu ca in curand va fi inflatie pe piata de articole scrise la comanda. Inflatie inseamna calitate scazuta, deci pana la urma chiar daca preturile scad, nu e motiv de bucurie!

Content Writing

Content writer pentru optimizare SEO