Munca de content writer poate fi o sursa semnificativa de venituri, numai in luna octombrie noi am oferit colaboratorilor nostri contracte de peste 30.000 RON. Deci se poate, totul este sa fii creativ si constiincios, daca oferi calitate si flexibilitate vei avea in curand suficienti clienti care vor apela la tine in mod constant. Un venit de minim 1500 de lei luar se poate obtine pentru serviciile de content writing, iar pentru copywriter de cel putin 2.000 de lei lunar. Evident ca vorbim aici de texte in limba romana, daca treci si la o limba straina, cum ar fi engleza, franceza sau germana incasarile cresc de cel putin doua sau trei ori.

Content writer – locuri de munca bine platite in Romania

Stiu ca majoritatea celor care apeleaza la un content writer profesionist ar dori sa plateasca cat mai putin, desi ei insisi nu pot face aceasta munca. Nu neaparat pentru ca nu stiu sa scrie, nu se pot documenta, ci pentru ca munca aceasta presupune mai mult decat sa stai sisa apesi pe butoanele d ela tastatura. Daca ai de scris 100 de articole pe aceiasi nisa nu e la fel ca atunci cand la repezeala incropesti un articol de 500 de cuvinte bazat pe cunostintele generale si pe propriul talent.

Sa fii freelancer in Romania poate fi o oportunitate, pentru ca poti castiga lejer un salariu minim pe economie fara sa mai fii nevoit sa te ducu la serviciu in fiecare dimineata. Desigur este posibil sa lucrezi nu opt ore pe zi ci 16, dar aici este o alta discutie. Poti sa-ti iei liber cand vrei, sa pleci in concediu cu tableta sau laptop-ul in rucsac si sa lucrezi de oriunde si cand ai inspiratie. La final daca iti faci un PFA sau SRL, ai sa ai si totul legal si asigurarile platite!

Content writer - Copywriter

Content writer – locuri de munca bine plătite in Romania