Portalul ClubSeo a primit o oferta pentru cativa content writeri de limba spaniola, portugheza si turca, evident nu trebuie sa stii toate cele trei limbi, insa pe cea pe care o stii trebui sa fii capabil sa traduci corect texte pe diverse teme ( in special hand made ). Clientul nostru are un site in limba romana si vrea sa-l traduca in toate cele trei limbi, deci cam despre asta este vorba. Proiectul este pe termen lung, deci daca faci fata inseamna ca ai gasit un loc permanent de munca. Selectia se va face pe baza de proba, adica va trebui sa traduci doua articole, daca totul este ok, ai primit postul de content writer!

Content writer limba spaniola, portugheza si turca – traduceri articole din romana

Daca ai mai scris articole la comanda atunci stii despre ce este vorba, daca nu am sa-ti explic acum. Exista doua categorii de clienti, cei care au nevoie de articole pentru propriul site si cei care scriu articole pentru a promova alte site-uri. Indiferent de categoria de content writeri, salariul sau plata se stabileste in functie de numarul de cuvinte dintr-un articol, pretul fiind destul de flexibil, incepand de la 1 leu pentru 100 de cuvinte si ajungand pana la 1 euro.

Noi avem nevoie ce cineva care sa scrie corect in spaniola si portugheza in primul rand, dar daca vom gasi pe cineva sa scrie si in limba turca at fi excelent! Nu folositi Google translate, veti fi descalificati din start! Nu este graba, pentru ca vrem caliate nu cantitate, mai ales ca precum ati vazut se plateste la numarul de cuvinte nu la timp. Evident ca nu se accepta nici un timp prea lung, pentru ca trebuie sa reusim sa traducem fiecare sit ein maxim o luna de zile!

copywriter limba spaniola