Daca ai observat unele conturi de pe FaceBook au o bulina albastra cu semnul √ acesta in interior, inseamna ca persoana respectiva este exact ceea ce sustine ca este, nume real sau pagina reala de firma, vedeta, etc. Cum fac sa am si eu cu un cont FaceBook verificat si validat oficial? Apas pe poza de mai jos si am rezolvat! Operatiunea se numeste solicitare de ecuson de verificare FaceBook! Apoi nimeni nu se va mai indoi ca ti esti persoana din poza, sau ca discuta cu cineva real, nu un cont facut de copii pe site-ul de socializare!

Cont FaceBook verificat si validat oficial – o singura miscare si esti confirmat

Confirmarea unui cont de FaceBook este de multe ori necesara, pentru a da credibilitate persoanei respective. Sa zicem ca vinzi produse hand made, evident ca cinvea din SUA nu va trimite banii in avans, pentru ca nu stie daca nu cumva va fi pacalit si nu va sti pe cine sa traga la raspundere. Nu te poti apara de o poza si un email pe un site de socializare, insa daca este evident ca esti o persoana reala, lucrurile merg mult mai usor.

Evident ca nu merg de la sine, dar merg foarte usor in comparatie cu un cont neverificat si validat la FaceBook. Le multumesc si eu colegilor de pe SeoPedia care mi-au dat link-ul catre pagina respectiva, iar eu acum la randul meu ajut pe altii. Vrei sa fii credibil pe FaceBook, sau vrei sa stii ca cel cu care discuti este cel din poze? Acum stii ce trebuie verificat sau ce trebuie facut – urmarit!

Cont Facebook

Cont FaceBook verificat si validat oficial