De obicei cand nu ai minte si te joci cu un smartphone cu Android poti sa dai de probleme mai greu de rezolvat, cum ar fi pornirea telefonului dupa ce dai Factory Restet, dar ai uitat sa-ti notezi contul de Google si parola, dar cel mai des ai problema asta cand iti dai telefonul cadou si evident stergi contul de Google cu care era setat telefonul / sau nu vrei sa dai datele noului utilizator. Ce faci in cazul asta?

Conectare la telefon fara cont-ul Google dupa resterare Android?

Ti se pare absurd asa ceva? Uite ca eu am trimis telefonul unor nepoti, nu vreau sa le dau parola si implicit accesul la contul de Google, deci ce fac? OK, am inteles ca este o metoda antifurt, dar de ce sa nu fie si ceva mai normal, de exemplu sa te puna sa repornesti telefonul, sa intri in cont si sa stergi telefonul din lista si apoi sa dai resetul – sau sa ceara doar parola, ca apoi sa poti da telefonul cadoul fara probleme?

Deci daca nu te mai poti conecta la contul Google pe telefonul Android dupa ce ai dat reset, eu zic sa nu descarci programe de pe net caci risti sa nu mai ai incredere in telefon – iar tu cu siguranta ai si dat sensibile pe el, de la contul de FaceBook si pana la adrse sau numere de telefon. Sincer daca ai facut treaba asta, eu as merge pe mana proprietarului, adica l-as da inapoi, acesta intra si porneste telefonul, schimba eventual o noua adresa de email si asa mergi in siguranta mai departe! Alte idei folosind doar soft autentic ?

Reinstalare Android

Conectare la telefon fara cont-ul Google dupa resterare Android?