Site-ul Club Seo sarbatoreste azi trei luni de la infiintare, asa ca a decis sa organizeze un concurs cu premii pe FaceBook dedicat celor peste 50.000 de fani ai paginilor sale din portofoliu. Vor fi 10 premii la care se vor adauga premiul pentru cel mai haios videoclip, premiul pentru cel mai popular videoclip si premiul pentru cel mai distribuit videoclip pe FaceBook. Valoarea premiilor va fi stabilita in functie de numarul de participanti in luna ianuarie, pe data de 24.

Concurs video ClubSeo pe FaceBook – 30 decembrie – 8 martie 2016

Cum ma pot inscrie in concursul ClubSeo? Foarte simplu, vei inregistra un video de minim 1 minut si jumatate, il postezi pe FaceBook si apoi il vei distribui pe pagina noastra sau in grupul unde ai gasit acest anunt. Videoclipul trebuie sa fie facut de voi cu telefonul, PC-ul sau tableta, trebuie neaparat sa aveti in mana o foaie A 4 pe care sa scrie “La multi Ani 2016!” si cam atat, restul ramane la aprecierea voastra.

Asa cum ati citit si mai sus, concursul se va desfasura in perioada 30 decembrie 2015 – 8 martie 2016 pana la ora 24:00. Puteti participa cu mai multe videoclipuri, numarul de like-uri, viziualizari se va cumula. Evident filmarile trebuie sa fie diferite, conform cu calendarul. Nu este neaparat sa vi se vada fata, deci puteti filma pisica, catelul sau mai stiu eu ce, important este sa se vada textul  “La multi Ani 2016!”.

Nu uitati de cele trei premii speciale, de durata minima a videoclipului si cam asta este tot! Va vom anunta pe masura inscrierilor la cat se ridica fiecare premiu. Va dorim si noi, sarbatori fericite si sa fiti si in anul 2016 alaturi ce Club Seo!

facebook-like