De curand am inceput o colaborare cu mica comunitate de broderite de pe FaceBook, cu enciclopedia magazinelor online WikiShop si impreuna am decis sa organizam un concurs, la care premiul va fi organizarea unei galerii cu broderii expuse pentru vanzare. In ce consta concursul? In postarea pe grupul Kit Goblen a broderiilor lucrare de concurenti, cumparate de la firma Luca’s din Chisinau. Deci daca ai in casa goblenuri cumparate de la aceasta firma, sunt deja cusute, postezi o galerie in evenimentul organizat pe grup, iar cea care va obtine cele mai multe like-uri si comentarii va primi in mod gratuit o galerie cu lucrarile ei, pe care o vom promova noi.

Concurs pentru brodetite oferit de ClubSeo si grupul Kit Goblen de pe FaceBook

Prin acest concurs vrem sa stabilim care model de goblen produs de firma Luca’s din Chisinau este cel mai apreciat de broderitele din intreaga lume. Pagina de promovare cu acelasi nume a depasit deja 20.000 de fani, iar in grup sunt peste 10.000 de broderite. Deci, putem spune fara sa gresim ca avem acolo o mica comunitate care iubeste arta picturii cu acul, nu-i asa?

Stim cat de greu este sa vinzi un goblen, de aceea vrem sa ajutam acest grup de artiste sa-si promoveze lucrarile – in cazul in care acestea doresc sa le vanda, evident. Daca acest concurs va avea succes, adica vom reusi sa angrenam macar cateva sute din miile de membre ale grupului, promitem sa recidivam, dar vom oferi si premii in bani sau kit-uri de la Luca’s Chisinau. Iar in viitor poate vom reusi sa atragem si alti producatori de kit-uri sa intre in “hora” noastra, le-ar prinde bine si lor o promovare, iar fetele din grup ar putea gasi aceste broderii la preturi mai rezonabile.

Broderii Luca's Chisinau

Concurs pentru brodetite oferit de ClubSeo si grupul Kit Goblen de pe FaceBook