In Romania exista cateva localitati care parca sunt rasarite aici de pe o alta planeta, asa este si comuna Ciugud din Judetul Alba, localitatea unde toti au apa curenta in casa, exista piste de biciclisti si primaria arata exact asa cum trebuie. Nu est eo localitate mare, abia daca depaseste 3.000 de suflete, deci evident ca nu din taxe si impozite locale a fost modernizata localitatea, ci din fonduri europene. Adica se poate, desi traim in gtar aunde cei ce au asfaltat drumurile din comuna dupa opt ani de asteprare, pe banii lor, au ajuns sa aiba dosar penal!

Comuna Ciugud din Judetul Alba sau o localitate de pe o alta planeta ?

Stim deja din datele oficiale ca populatia Romaniei este in scadere, dar uite ca in comuna Ciugud este exact invers, fiind singura localitate in afara de Bucuresti unde exista spor natural pozitiv. Iar minunile nu se opresc aici, toate strazile sunt asfaltate, iar casele au preturi ce depasesc 30.000 de euro, dar am vazut proprietati care se vand si cu sume ce depasesc 100.000! Mai sa crezi ca nu esti in Romania ci undeva prin Irlanda.

Deci ca sa nu o mai lungesc, daca oamenii suint gospdari si primarul vrea, se poate si in Romania, va dati seama ce era sau unde era tara asta daca era asa in 90% din cazuri? Evident DNA ar fi dat faliment, Romania TV la fel, sau s-ar fi reprofilat. Dar nu avem noi norocul asta, la noi ca la nimenea, oameni pusi pe capatuiala, iar despre reputatie ce sa mai zic? Stim cu totii ce se crede in lume despre noi! Daca am fi mai buni, am fi vazuti mai bine, daca am lua exemplu de la locuitorii din Ciugud, am fi probabil la nivelul Elvetiei, dar asa ne bucuram ori de cat eori Bulgaria este singura tara din UE care nu ne depaseste la ceva!

Ciugud Romania

Comuna Ciugud din Judetul Alba sau o localitate de pe o alta planeta ?