Odata cu campania electorala si-au adus aminte de familie si de drepturile omului, fiecare tabara avand adeptii ei. Evident ca am si eu opinia mea, nu zic ca este cea corecta dar este personala si mi-o respect. In primul rand ma intriga pozitia vehementa a bisericii, ca si cum scrie undeva ca doua persoane nu se pot iubi decat daca sunt barbat si femeie. Nu scrie asa ceca nici in Biblie si nici nu am auzit sa fie probleme, daca Dumneazeu a lasat acesti oameni pe pamant, inseamna ca asa a vrut El. Mai scrie ca ar fi bine sa ne inmultim, ne impiedica asta cei cu alte orientari? NU, deci desi nu-i inteleg nu-i stigmatizez!

Coalitia pentru Familie sau discutii inutile si sterile care ne dezbina

Cum ziceam mai devreme, nu-i inteleg pe cei pe care-i numim “pe invers” si nici nu stiu de ce se suapara cand ii numim asa, pentru ca este adevarat, ei sunt invers decat noi. Este asta o problema? NU, nici nu a fost si nici nu ar trebui sa fie. Acum legat de familie, in dictionar dar si in acceptiunea de mii de ani, familia este formata din mama, tata, bunic si bunica, etc. In familia celor de o alta orientare, ce este unul si ce altul? Vorba unui banc simaptic: vine unul din asta si intraba tatal – uite eu sunt asa si ma insor, e ok? Da, dar sa-mi zici daca-s socru mare sau socru mic?

Ati prins ideea nu-i asa? Nu am nimic cu ei, nu sustin Coalitia pentru Familie 100%, pentru ca este prea radicala, dar nici nu vreau sa numim o familie ceva formata din doi ei sau doua ele, iar despre infiat si copii – aici deja avem o discutie prea lunga. Sincer nu inteleg ce va crede un copil mic vazand doi barbati sarutandu-se sau doua femei? Ca nu faci educatie de la 15 ani in sus, pana atunci le pui ceva pe ochi? Ok, nu e o problema ca doua ele se iubesc si au sentimente materne, dar nici nu este ok sa imi explici cum sta treaba pe la cinic ani, nu-i asa?

coalitia-pentru-familie