ClubSeo te promoveaza Gratis daca esti “unic”, adica daca iti place sa scrii si textele tale nu au fost inca publicate undeva – pe site, FaceBook sau mai stiu eu pe unde! Sa zicem ca ai un blog gratuit pe WordPress sau Blogger, dar care nu prea are “cautare”, adica cititori. Pai nu ar fi mai simplu sa scrii aici sau pe unul din cele 100 de site-uri din portofoliul Club Seo? Ce castigam noi din asta? Teoretic avem un numar mai mare de subicte abordate, oricat am vrea noi sa fin de “vasti”, nu prea facem fata, desi scriem aproape zilnic! Castigul tau? Devii mai cunoscut si esti indexat in Google imediat, la 1 secunda distanta de publicare!

ClubSeo te promoveaza Gratis daca esti “unic”! Evident daca esti si interesat !

Cum ziceam, daca esti interesat sa fii cunoscut, noi putem publica sub semnatura ta texte unice pe site-ul nostru sau pe unul din cele 100 disponibile, in functie de tema articolului scris de tine. Avem deja cateva mii de cititori in fiecare zi, cine stie cine-ti vede munca si sare un iepure! In cel mai rau caz, lumea afla de tine, in cel mai bun caz, esti chemat la un interviu si esti platit pentru ceea ce scrii! Suntem un Club Select, nu multa lume intra aici ( ma refer in redactie, nu la citit )! Daca te-a invitat un coleg, inseamna ca esti chiar bun, sa stii!

A, sa nu uit: daca vom vedea ca ai talent cu carul, te luam in echipa de redactori, adica pe langa faptul ca scrii de placere, mai iei si bani pentru asta! De la noi, nu de la clienti, aia cu content writer sau CopyWriter e alta discutie. Mai vorbim, mai discutam si stam de vorba, pana la urma ne intelegem nu-i asa? Deci ca sa nu lungim vorba, unul dintre redactorii Club Seo te poate contacta oricand, sau de ce nu, lasa-ne chiar tu un mesaj!

site-uri din portofoliu