Februarie este luna scurta, anul trecut a mers mai bine ca in ianuarie, anul asta se pare ca nu vom reusi sa facem un venit echivalent, avem deja peste 100 de euro mai putin fata de anul trecut in aceiasi perioada. Ieri am facut o distribuire masiva pe FaceBook, am reusit sa dublam venitul zilnic. Traficul organic este si el destul de redus fata de ceea ce ar trebui, urmare probabila a numarului mai mic de articole noi postate pe site.  Vanzarea site-ului ZonaIT nu a mers, am trait sa o vad si pe asta: cumpar site-ul daca este acceptat in nu stiu ce retea! Asa?

ClubSeo in februarie 2019

Am nevoie ca de aer de o crestere a veniturilor cu 30%, ma refer la veniturile din AdSense, evident. In schimb se pare nu reusim decat sa crestem veniturile din traficul venit de pe FaceBook, adica din Social Media. Sper ca in lunile ce vor veni sa aducem ceva calitate suplimentara pe cele doua site-uri de stiri, WebPress si DigitalPress, sa revigoram site-urile cu mai putin de 500 de articole, in rest daca ne vin idei noi speram sa aducem veniturile din blogging acolo unde ne dorim, adica sa inregistram o crestere de minim 30% fata de anul trecut.

Se tot vorbeste la televizor din cand in cand despre blogging si blogeri – ce-i drept in ultima vreme mai mult despre vlogging, iar eu chiar iau in serios ideea de a face un vlog, doar ca nu ma prind pe ce tema sa-l fac. Nu trebuie neaparat sa-ti afisezi moaca pe vlog, nici vocea nu e neaparat obligatorie – o poti transforma cu ajutorul unor programe de citit, insa ce anume sa distribui ca sa prinda la public? Mai vedem, inca nu a trecut anul, nu-i asa?