Cand am facut testul legat de ciorbarie am sperat ca macar un vizitator imi va calca pragul, dar uite ca degeaba am sperat. Oare de ce? Adica din cei 5.000 de vizitatori ce imi calca pragul lunar, niciunul nu mananca ciorba? Ma uit pe trafic si zic ca este ok, doar ca nu este pe ceea ce vreau eu, parca degeaba am scris peste 1000 de articole unice, lumea cauta ce vrea ea nu ce vreau eu sa le spun/scriu. Asta este, ma intreb oar ecand o sa am 2.000 de articole o sa fie altfel? Pana la urma nici nu scriu de multa vreme pe ClubSeo, doar din octombrie 2015. Vedem ce va fi in 2025, la 10 ani de online!

Cine si ce mai cauta pe ClubSeo

Pe de alta parte, vad ca lumea este indragostita de Dianna Rotaru, vrea sa stie totul, de la inaltime si varsta si pana la numele iubitului ei. Ok, asta vrea lumea, nu-i poti impune tu ce sa caute si unde. Pan ala urma nu am de ce sa ma plang, site-ul ClubSeo si-a scos banii cu varf si indesat, iar dac ase va decide cineva sa dea 1000 de euro pe el, va face o achizitie perfecta. Chiar mi se pare ca -l dau ieftin cu 1000 de euro, banii ii recuperez asa cum este acum in doar trei ani. Media fiind de 30 de euro pe luna, zic eu ca se amortizeaza domeniul intr-o luna, restul banilor fiind profit curat.

O alta chestie buna ar fi sa ma ocup de magazinele romanesti din Germania, nu de alta, dar pare o nisa de unde as putea castiga un ban cinstit, fara mare efort. Planuri de viitor sunt, mai am 15 zile pana trecem in noul an, asadar sa nu stau cu mainile in san, sa ma ocup de ceea ce stiu mai bine, sa scriu despre orice imi trece prin cap. Ma uitam la statistici, anul acesta am inmedie cam acelasi venit cat a fost cu un an inainte in cea mai buna luna din an. Asadar e loc de mai bine, cu cat scriu mai putin pentru altii, cu atat imi merge mai bine mie. Nu-i rau deloc as zice eu.

Audienta

Cine si ce mai cauta pe ClubSeo