Am ajuns sa ma intreb si eu cine este Mălin Bot si ce vrea el de fapt de la noi, caci vad din ce in ce mai multe clipuri pe FaceBook cu el. Cel mai nou este cu Adrian Nastase si inca un politician, am si uitat cum se numea, ceva legat de o lansare de carte. Nu am inteles bine la ce-i serveste atata comedie sub deviza #Rezist. Eu sincer nu-0i judec pe cei din strada, pentru ca sunt si eu satul de guvernarea PSD, deci daca nu aveam ce face ieseam sigur in strada, fara sa mai intreb cine si ce organizeaza. Cat timp sloganul jos PSD e pe cel putin un afis, sunt de acord sa ies si eu la parada.

Cine este Mălin Bot si ce vrea el?

Am vazut ca are si un site – blog mai exact. Am si eu cateva , doua sau trei daca nu ma insel, ma face asta jurnalist? NU, suta la suta sunt unul care-si spune ineptiile si pe care-l citesc maxim 500.000 de curiosi luna de luna, nimic mai mult. Interesant este ca nu are Mălin Bot pagina pe wikipedia, asta mai lipsea!  In rest sincer nu am reusit sa aflu nimic despre omul care a inundat internetul cu clipuri anti – sistem [ asta de acum, nu cele trecute ].

Deci nu vreau sa-l atac pe Malin Bot pentru simplul motiv  ca nu stiu cine este si ce vrea, doar ca nu prea am ramas placut impresionat de realizarile sale media, poate ca e talentat, poate ca ar face treaba buna in alt domeniu, dar din ce am vazut pana acum, cred ca trebuie sa se reprofileze!

Mălin Bot

Cine este Mălin Bot si ce vrea el?