Probabil ca ati vazul multe dintre filmele in care a jucat magistral Danny Trejo, dar stiti cine este el cu adevarat si care este biografia lui? Desi este de origine mexicana, Danny Trejo s-a nascut in Los Angeles acum mai bine de  70 de ani! Copilaria micului mexican nu afost una chiar linistita, ajungand in scurt timp sa fie dependent de substante interzise. A stat peste 11 ani in inchisoare, pana in ziua in care datorita aspectului sau si a inclinatiei pentru box a fost ales sa joace in primul sau film.

Cine este Danny Trejo, biografia unui actor mexican de succes

Danny Trejo a debutat in anul 1985, in rolul unui boxer, au urmat apoi filme precum Desperado si Machete, dar a jucat si in serialul Tanat si nelinistit, pe care l-ati urmarit la Pro TV. Nascul in anul 1944 pe 16 mai, astazi Danny Trejo are 72 de ani, se simte inca in putere si isi doreste sa joace inca mult timp in filme. Desi a cunoscut succesul s epare ca viata sa personala nu a mers prea bine, in anul 2009 divortand de sotia sa Debbie, desi au impreuna doi copii minunati.

Ca sa va dati seama de succesul lui Danny Trejo, va spun doar ca anul acesta, adica in 2016 – a jucat deja in sase filme. A jucat si in videoclipuri muzicale, anul acest afiind invitat printre alte proiecte si in cel al formatiei Slayer, pentru melodia “Pride In Prejudice”. Vrei sa aflati mai multe despre minunatul actor american de origine mexicana Danny Trejo? Cititi articolele dedicate pe site-ul de profil Actori.Info!

Danny Trejo

Cine este Danny Trejo, biografia unui actor mexican de succes