Dupa verdictul final in cazul Microsoft, cand tatal lui Alin Cocos a primit doar doia ni si patru luni de stat la racoare ( am impresia ca odata cu cresterea prejudiciului scad esi perioada de “piteala” la romani ), se pare ca Gina Pistol a decis sa faca nunta. Concluzia noastra? Familia Cocos trage la blonde! Nascuta pe 09 decembrie 1981, Gina Pistol va implini anul acesta doar 35 de ani. In schimb Alin are deja 29, deci patroana d ela Chefi la cutite e amorezata de mai tinerelul cocosel.

Alin Cocoa si Gina Pistol se pregatesc de nunta dupa ani de “prietenie” platonica

Asteptam de ani buni vestea nuntii dintre Alin Cocos si Gina Pistol, cat mai pot sa o lungeasca asa? Am inteles, nu se stia cat va fi darul de nunta din partea socrilor mari, averea lor fiind intr-un fel “girata” in dosarul Microsoft. Dar acum cand treburile s-au lamurit si “tata socru” a plecat intr-o scurta vacanta de doar doi ani si patru luni ( presimt o serie de romane fluviu si o iesire spectaculoasa din anonimat ) ce mai asteptam? Sper ca nu elibarea lui ca sa jucam la nunta?

Mai tineti minte ce a facut gina Pistol anul trecut dupa ce a venit din jungla? S-a dus la “facultate” sa-l viziteze pe Alin, care proba de peste o luna paturile din arestul politiei. Dragostea nu tine cont de varsta, avere sau profil moral. Pana la urma ce conteaza? Sa te iubesti mult si sa ai cu ce merge macar de doua ori pe an in “luna de miere”, nu-i asa?

Gina Pistol si Alin Cocos

Alin Cocoa si Gina Pistol se pregatesc de nunta dupa ani de “prietenie” platonica