Banuiesc ca vreti sa stiti pe cine sa trageti de urechi cand veti descoperi ca traiti si mai rau in Republica Moldova, asa ca iata cine l-a votat pe Igor Dodon Presedinte: UTA Gagauzia 99%, Taraclia 90%, Ocnita 85%, urmate de Drochia si Dubasari. Teoretic Maia Sandu nu a fost majoritara decat in Ialoveni cu 76%, Criuleni, Calarasi si Hancesti. Cam slabe rezultatele, iat faptul ca intrega Gagauzie l-a votat pe Dodon spune multe! Nici la Balti Maia Sandu nu a reusit sa conviga mai mult de 22% dintre alegatori, iar din pacate peste hotare, scorul a fost destul de strans, desi Maia a reusit sa castige cu 68%.

Cine a votat Igor Dodon la alegerile din 13 noiembrie 2016, cine va plange in curand

La o diferenta de 81.000 de voturi Igor Dodona a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Ca maine vor fi proteste la Chisinau si poate in intreaga lume infata ambasadelor unde nu s-a putut vota, este evident. Ma intreb cum e posibil sa ai doar 3.000 de buletine in orase unde sunt zeci de mii de moldoveni? Dar vina o poarta cei din Chisinau, unde scorul a fost de 52% pentru Maia Sandu, deci aici era lupta de dat si de castigat!

Igor Dodon is not my president, iata ce spun cel putin 750.000 de moldoveni, desi este evident ca numarul lor este mult mai mare. De ce au tacut? Ei stiu raspunsul, dar tot ei poarta si raspunderea rezultatelor finale si a traiului din Republica Moldova din urmatorii ani! De ce Maia Sandu nu a ales sa lupte alaturi de PD la alegeri? Ca sa aiba motiv sa piarda la “mustata”!

Igor Dodon a castigat

Cine a votat Igor Dodon la alegerile din 13 noiembrie 2016, cine va plange in curand