La 1 noiembrie puteai cumpara un Bitcoin cu nici 7.000 de dolari, azi a ajuns la peste 16.000, iar pe 16 decembrie a depasit 19.000 de dolari pentru un Bitcoin. Mai pe scurt, cine a investit in criptomonede a avut de castigat, chiar daca riscul a fost mare, castigula  fost pe masura! Cea mai mare problema pentru romanii care vor sa cumpere monede virtuale este gasirea unui site de unde sa poti cumapara in siguranta si la un pret convenabil.

Cine a investit in acest an in Bitcoin s-a imbogatit – 16.000 + USD in decembrie

Asa cum spuneam mai sus, problema principala este de unde cumparam bitcoin in siguranta, cu cardul si intr-o periaoda cat mai scurta. Din experienta as opta pentru coinify.com din mai multe considerente: in primul rand limta tranzactiilor in USD este mai mare ca pe alte site-uri, validarea se face in maxim 15 minute si platile se pot face direct cu cardul.

Daca ai de gand sa cumperi BTC la pretul de azi, probabil te intrebi cat mai poate sa creasca. Sincer avand in vedere ca am vazut o crestere de peste 100%, ma astept sa vedem aceiasi evolutie si in continuare, mai ales ca acum pare ca s-a mai domolit cursul. dupa minimul din noiembrie de 5.857 putem zice ca deja valoarea unui bitcoin s-a triplat, deci daca ai fi incercat sa cumperi atunci in valoare de 3000 de dolari, azi ai avea aproape 10.000! Evident ca poti incerca si alte criptomonde cu valori mai mici, de exemplu Ethereum, dar inainte de a incepe sa tranzactionati monede virtuale este bine sa va informati. Mai mult, nu poti tine orice moneda intr-un portofel virtual ( wallet ), dar despre asta probabil ca vom discuta cu alta ocazie. Ideea de baza ramane: cine a investit in BTC pana acum a facut o afacere buna, eu unul m-as opri daca am resuit sa castig mai mult de 10.000 de dolari ( profit! ). Sau as incerca sa schimb BTC in monede cu valori mult mai mici, dar care promit cresteri in viitor.

Valoare Bitcoin

Cine a investit in acest an in Bitcoin s-a imbogatit – 16.000 + USD in decembrie