Chinezu’ aka Cristian China Birta se crede super-erou, cel putin asa vrea sa credem prin ultima sa postare de pe blog. Eu cred ca mai degraba isi face publicitate, incercand sa mai straga ceva barfa legate de el si blogul sau. Tot di ce ne spune chiar el in scurta sa prezentare personala aflam ca a degenit blogger, adica are cel putin un blog, din 2007. O fi mult, o fi putin nu stiu ce sa zic? Imporatnt este ca am auzit de Chinezu, nu prea stiu cu ce se ocupa in particular, nici in general si nici nu0i citesc blogul decat daca devin curios cand cineva imi zice: ai vazut ce a scris Cristian China Birta ieri pe blog? NU, dar am sa ma uit.

Chinezu’ aka Cristian China Birta se crede super-erou

Chinezu

Super Chinezu

Ce face un blogger cand e in criza de idei? Lanseaza un concurs, scrie o chestie ciudata pe care doar el o intelege si lanseaza dezbaterea. Evident ca nu sunt eu blogger de calibrul lui Cristian, da ce zic eu – nu-s nici macar blogger desi am cu sigurnata cel putin un blog. Revenind la Chinezi si blogul sau, mai corect spus la ideea de a afla ce fel de super erou este si ce puteri magice are, cred ca abia asteapta sa-i vada pe incepatori dandu-si cu parerea. Apoi cu siguranta va alege ce-i place si va zice: n’ati ghicit, de fapt era vorba despre puterea mea de a face aia si aia. Toti vor ramane masca, uimiti si muti de admiratie.

Ce cred eu? Dar pe cine intereseaza ce cred eu, care nu am nicio putere, nici macar de a aduce cateva sute de mii de cititori in Club.

Totusi rasfoind paginile sale am gasit si o chestie interesanta, pe care nu o stiam: s-a lansat Digital News Initiative, o chestie faina de la Google pentru tinerii jurnalisti, sau care macar viseaza sa ajunga jurnalisti. Fain, n-am ce zice! In rest bla bla bla, ca pe mai toate blogurile din Romania. Abia astept sa vad ce super putere si-a auto-gasit Chinezu! 🙂

chinezu-blogger

Chinezu’ aka Cristian China Birta se crede super-erou