Chef Florin Dumitrescu cred ca are cei mai multi fani pe FaceBook, a depasit de mult 578.000 spre deosebire de Chef Sorin Bontea care are cel mai mic numar de admiratori, abia daca a depasit 87.000, in timp ce pe pozitia a doua cu putin peste 115.000 de fani este a lui Chef Catalin Scarlatescu. Parca vad ca o sa-i depaseasca Gina Pistol in curand, pentru ca emisiunea Chefi la cutite a inceput sa fie din ce in ce mai urmarita dupa ce a sosit blonda. Pagina emisiunii are inca prea putini admiratori, abia de a ajuns la 141.000 de fani, mult sub MasterChef de la Pro TV, care a depasit 220.000 de fani.

Chefi la cutite si protagonstii de la Antena 1 sub cei de la Pro TV cu MasterChef

Chiar daca fanii emisiunii Chefi la cutite sunt mai putini decat cei de la MasterChef, protagonoistii de la Antena 1 stau mai bine, daca ne uitam la Chef Foa cu cei nici 69.000 de fani, sau daca nu-l socotim pe Adrian Hadean ce a depasit de mult 380.000 de admiratori pe FaceBook, ce concluzie tragem? Ca in curand Antena 1 va ajunge lider de audienta la categoria bucatari in direct,nu-i asa? Nu mai zic ca doamna Patrizia Paglieri este la o imensa distanta de audienta, abia de are 21.000 de fani in Romania.

Pana la urma asa e-n televiziune, ceea ce insa pot sa spun este faptul ca cel putin analizand paginil ede FaceBook a celor sase chefi, doar doi parca au ceva mai multi admiratori, cate unul de la fiecare emisiune, liderii incontestabili fiind chefii Florin Dumitrescu si Adrian Hadean, care depasesc chiar si emisunea la care participa. Ambii se afla la mica distanta unul de altul, ambele pagini sunt confirmate deci 100% apartin persoanelor in cauza. in rest dezastru fratele meu!

Catalin Scarlatescu si Gina Pistol

Chefi la cutite si protagonstii de la Antena 1 sub cei de la Pro TV cu MasterChef