Dupa ce trei chefi au plecat d ela Pro TV si s-au mutat la Antena 1, iata ca MasterChef mai primeste o lovitura sub centura, Gina Pistol isi aduce aportul la cresterea audientei, alaturi de Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu in emisiunea Chefi la Cutite . Daca ma intrebati pe mine, este cea mai buna emisiune de gatit – concurs – din Romania la aceasta ora, cu cea mai mare audienta! Exagerez? Hai sa vedem ce spun fanii celor patru maestri bucatari, vor aprecia si ei acest articol, sau vor comenta negativ? Sa incercam sa-i convingem sa dea lik si share pe FaceBook?

Chefi la Cutite cu Gina Pistol la Antena 1 in 2016 – lider de audienta pe nisa sa

Desi emisiunea concurs Chefi la Cutite este un raspuns direct la productia Pro TV MasterChef, desi cei trei chefi in frunte cu Florin Dumitrescu au fost obligati sa se mute la rivalii trustului MediaPro, iata ca acum are aportul frumoasei Gina Pistol, iar audientele au depasit asteptarile. Desi nu a depasit inca trei luni de emisiune, se pare ca cei de la trustul lui Voculescu au gasit deja reteta perfecta pentru un show de televiziune. Ramane sa vedem ce va fi in sezonul doi din Chefi la Cutite, primul este deja un succes!

Numarul fanilor prezentatoarei Gina Pistol a explodat dupa ce a inceput sa prezinte emisiunea Chefi la cutite, iar ceea ce este de apreciat este ca si cei trei bucatari de renume mondial au crescut in audienta si si-au marit numarul de fani! Numarul de fani ai lui Catalin Scarlatescu a depasit deja 111.000, daca comparam de exemplu cu pagina oficiala a lui Adrian Hâdean vedem ca totusi acest aare deja peste 300 de mii de fani, iar cea a lui Chef Foa abia daca a depasit 68.000 de fani. Discrepante mari, audiente diferite si probabil un viitor diferit al celor doua emisiuni rivale!

Chefi la cutite cu Gina Pistol

Chefi la Cutite cu Gina Pistol la Antena 1 in 2016 – lider de audienta pe nisa sa