Cand m-am inscris acum trei ani pe SeoPedia am crezut ca am facut cea mai buna alegere, parea singurul forum unde esti ferit de tepe, zic parea pentru ca am vazut cateva care te lasa cu gura cascata. De departe cea mai mare teapa pe SeoPedia in ultimile 12 luni a venit d ela userul PetreE, care am inteles ca a reusit sa ia de la membri forumului SEO cateva mii de euro, este inca membru activ si se pare ca desi s-au facut sesizari la politie, este liber si trage tepe in continuare!

Cele mai tari tepe de pe SeoPedia din 2015 si 2016

NichitaPe SeoPedia in iulie 2015 s-a tras cea mai mare teapa pe care am vazut-o eu pe un forum, bazata in special pe doua aspecte: goana dupa preturi mici si adminsitrarea slaba a forumului, urmare a calitatii din ce in ce mai scazute a subiectelor de pe forum, se pare ca cel mai important subiect este cel in care postezi pentru un prieten. Cum a ajuns userul PetreE sa pacaleasca membri de pe forum, de ce este el inca nebanat? De ce nu au realizat memri si adminii forumului ca era inscris doar din iunie 2015 si ultima activitate a fost in septembrie, adica a pacalit atata lume in doar trei luni si o saptamana!

DanCea mai recenta teapa a fost data chiar zilele acestea, cand un membru cu vechime si (re)cunoscut ca bun de plata, a reusit sa lasa un prieten sa-i faca vanzari si cumparari pe forum! Tu crezi treaba asta? Se pare ca adminii o cred, ca a venit nu stiu ce prieten care stia user si parola si a lansat o oferta de nerefuzat! Evident sa iei cu 120 de lei ceva ce se da gratis dar are valoare de 300 de lei e un chilipir, nu-i asa?

Acum ca ati cam vazut cat de lesne se ia teapa pe SeoPedia, nu ma mai mir ca am luat si eu una scurta de 12 lei ( adica de 10 ori mai mica decat cea a lui Hyde. Da Marius Morariu a reusit sa nu-mi dea cei 12 lei cuveniti, pe motiv ca e prea greu de mers la banca! 🙂 Nu suma era problema ci modul de a aborda situatia, iar moderatorii si adminii au inchis ochii si de data asta, ba mai mult au “pitit” postarea ca sa nu cumva sa fie gasita in cautari! Hop si-asa, ce za zic, ma doare sufletul doar ca m-am zbatut sa demonstrez ceva, desi mai aveam dovezi ca o fac degeaba! Macar eu stau la pensie si nu am ce face, dar restul? Sa vina politia!

Cele mai tari tepe de pe SeoPedia

Cele mai tari tepe de pe SeoPedia