Daca te asteptai ca o sa scriu despre pagini si grupuri pe FaceBook in general, te-ai inselat. Am de gand sa trec in revista cateva dintre cele detinute de noi, pornind de la Kit Goblen si pana la comunitatea romaneasca din Germania. Am incercat multe nise, la unele am renuntat si pe unele le-am vandut [ pagini + site ], unele au mers atat de bine ca am ramas si eu mirat, altele inca mai asteapta sa fie dezvoltate.

Cele mai interesante pagini si grupuri pe FaceBook

De departe cea mai mare pagina este cea a broderiilor, kit.goblen ce va ajunge in curand la 40.000 de fani, cu doua grupuri asociate ce cate 15.000 de membri. Urmeaza romanii din Germania, cu o pagina de 25.000 de fani si 12 grupuri asociate, dintre care unul de 16.000 si altul de 10 mii de membri. Evident ca toti sunt adaugati organic – sa zicem asa, adica nu au ajuns prin invitatii sau platit.  Teoretic pe Germania avem un public ce depaseste 60.000 de romani, ceea ce nu este rau, iat o postare de pe pagina a ajuns la peste 4 milioane de persoane – ca impact, iar ca interactiuni la peste 2,5 milioane! Nu e rau, nu-i asa?

Site-ul aferent romanilor din Germania a depasit un milion si jumatate de vizite in ultimul an, nu este o tinta ci sper eu doar un prag depasit. Ar fi interesant un grup pentru Club Seo, dar aici mai avem de muncit, chiar daca in curand trecem de pragul celor 1000 de articole unice. Sincer sa fiu, pe mine social media ma ajuta, iar faptul ca azi majoritratea romanilor au cont pe FaceBook ar trebui sa va convinga sa actionati in directia asta – adica sa va promovati afacerea in retelele sociale, castigati clienti destul de facil.

pagini si grupuri FaceBook

Cele mai interesante pagini si grupuri pe FaceBook