Cel mai vizionat videoclip pe YouTube nu est eunul american, dar culmea ca este totusi o melodie, de a strans peste doua miliarde de vizualizari, adica echivalentul a jumatate din populatia globului ( aproape ). Abia locul trei este ocupat de un cantaret mai cunoscut, Justin Bieber. Asa se face ca cea mai cautata si vizionata melodie pe YouTube vine totusi din Asia. Mai rau este ca nu stim de unde sunt majoritatea vizualizarilor, daca sunt din China sau India este clar.

Cel mai vizionat videoclip pe YouTube din toate timpurile

In timp ce unii se chinuie sa stranga sute de vizualizari sau hai sa zicem mii, sunt clipuri pe care le-au vazut miliarde de persoane! La categoria vizualizari in 24 de ore de la lansare avem prima pozitie de la categoria Official Trailer, in decembrie 2016. Acum avem si pe cineva care a trecut de miliard de curand: Taylor Swift – Bad Blood ft. Kendrick Lamar, deci iarasi ceva ce nu pare a fi la fel de cautat in Romania.

Daca la FaceBook avem pagini cu sute de mii de fani, la fel si pe YouTube avem melodii si filme vizionate de sute de mii si chiar milioane de persoane. Dar cand ajungi la un miliard de vizualizari, cred ca deja ai un mic soc, nu-i asa?Nu stiu daca se traduce efectiv in bani acest numar de vizualizari pe Youtube, dar cu siguranta potential este. Sincer sa fiu inca nu am inteles cum poti avea vizonari pe YouTube, pe baza de cautari sau pe distribuiri? Daca un video devine viral am inteles ideea, dar daca nu?

Cel mai vizionat videoclip

Cel mai vizionat videoclip pe YouTube ever