Cred ca ar interesa pe multi dintre cititorii nostri sa stie care este cel mai citit site din Moldova, dar mai ales ar vrea sa afle de ce este acela si nu altul. Proprietarii vor de mult sa schimbe adresa site-ului, pentru ca de ceva ani functioneaza pe un subdomeniu ce nu mai are nicio relevanta pentru cetatenii din Republica Moldova. Totusi fiind un site cu vechime si cu ceva trafic, deci evident si cu venituri, site-ul intarzie sa-si gaseasca o noua adresa.

Cel mai citit site din Republica Moldova

Primele venituri site-ul All Moldova le-a obtinut in ianuarie 2013, de atunci a reusit sa aduca proprietarului peste 2.000 de euro, o suma destul de frumusica, insa in continua scadere, pentru ca site-ul nu mai este de mult actualizat nici macar saptamanal sau lunar. Declinul site-ului a inceput in februarie 2015, de atunci abia daca mai scoate 1- euro pe luna, cu exceptia unor evenimente legate de keywods din top 3. Traficul sau a fost in zilele de glorie undeva la 2 sau 3 mii de vizitatori unici pe zi, azi abia daca mai ajunge la trei mii pe luna.

Ca sa zic asa, portalul e-4com.info ar trebui vandut cat mai curand, are cateva site-uri gazduite, printre care si InfoMedia, un site de turism, dar si altele care ar putea fi valorificate altfel. Pana la urma este totusi cel mai citit site din Moldova, merita investit ceva timp in el pentru a scoate ceea ce se mai poate din el ( sau mai bine zis ce se mai poate stoarce ). Poate se gaseste cineva care doreste sa-l preia printr-un redirect 301, merita pus chiar si pe un domeniu propriu, dar si pe un subdomeniu care sa-ti aduca ceva venituri suplimentare.

Cem mai citit site